Teras Kapatma Çandarlı

Teras Kapatma Çandarlı Firmaları

Teras kapatma Çandarlı ve çevresinde gerçekten ihtiyaç duyulan bir uygulamadır. Yeni inşaatlarda son katlarda dubleks daire inşaatı yapı firmaları tarafından tercih edilmektedir. Bazen 2+1 alt bölüm ve 1 oda banyo tuvalet şeklinde üst kat planlanmaktadır. Bu durumda terasta geniş bir alan atıl olarak kalmaktadır. Teras kapatma Çandarlı firmaları bu gibi alanları kullanılabilir veya daha fonksiyonlu yaşam alanları haline dönüştürmektedirler.

Yada son kat 1+1 şeklinde planlanabilir. Teras kat kapama farklı bir çok yapı ürünleri ile yapılabilir. Cam tavan teras kapatma, alüminyum teras kapatma, demir pergola çatı teras kapama veya motorlu tente teras kapatma gibi ürünleri sayabiliriz. Seçilecek ürün tipi kullanım amacına bağlı olarak değişmektedir.

Teras Kapatma Çandarlı Modelleri 

Teras artık yaşam alanlarına katılmak istenen bir uygulama olarak göz önünde durmaktadır. Terasta kullanılan eşyaları korumak, kış bahçesi teras gibi kullanmak veya oda niyetine kullanım amaçlı olarak modeller ortaya çıkmaktadır.

Cam Tavan Teras Kapatma Çandarlı 

Cam teras kapama iki şekilde yapılmaktadır. Birinci seçenek demir çelik karkas yapılarak üzerine cam tavan yapmak veya direk alüminyum profilleri kullanarak üzerine cam döşenmesi ile cam tavan yapılır.

Özel alüminyum oluk profili ile su tahliyesi kolaylıkla yapılmaktadır. 80×130 mm genişliğinde taşıyıcı profiller ciddi taşıma kapasitesi ile güven vermektedir. Sırası ile cam tavan profil ve diğer malzemeleri inceleyecek olursak;

Cam Tavan Alüminyum Profilleri 

Alüminyum profiller her türlü mevsim koşullarına dayanıklı yapıları ile vazgeçilmez malzeme olarak kullanılmaktadır. Elektrostatik boya tekniği ile uzun yıllar dayanabilen cam teras taşıyıcı sistemi elde edilebilir. Alüminyum ve cam ana malzeme grubudur.

Ön taşıyıcı ayaklar 80×113 mm ebatlarında kutu profil şeklindedir. Özel kıvrımlı hatları ile taşıyıcı gücü artırılmıştır.                                                                                                                                                                      Alüminyum oluk profili ön taşıyıcı ayaklara vidalanır. Taşıyıcı ayaklara takılan alt oluklu flanşlar ile gizli oluk sistemi elde edilir. 8 metreye kadar kesintisiz olarak uygulanabilir. Estetik ve modern görünümü ile göze hoş gelen çözüm üretmektedir.

Cam taşıyıcı atkı profilleri, cephe dikme malzemelerinden üretilmektedir. Gagalı tasarımı ile ciddi bir direnç oluşturmaktadır. 50×50’lik, 50×80’lik, 50×120’lik ve 50×150’lik profil ebatlarında seçenekler mevcuttur. Cam taşıyıcı profillerinin içerisine destek olarak demir profil konulabilir.

Cam Üst Kapak Profilleri, cephe profillerine yerleştirilen camın üzerine monte edilen üst kapak profilleri tam yalıtım sağlamaktadır. İlk olarak kapak montaj adaptör profili cephe profiline vidalanır. Daha sonra kapak profili conta ile desteklenmiş olarak üste kapatılır. Kesinlikle su sızdırması olmamaktadır.

Duvar dibi montaj profili, atkı profillerini bağlamak için duvar dibine montajlanan tutucu cam tavan profilidir. Tüm bu alüminyum profiller istenilen Ral renklerinde boyanabilir.

Teras kapatma seçenekleri İzmir
Teras kapatma modelleri Çandarlı
 Cam Tavan Cam Çeşitleri 

Cam cam tavan tercih edilmiş ise ön önemli ürün grubu olarak öne çıkmaktadır. Sırası ile cam tavan cam çeşitleri;

Cam Tavan Lamine Cam, 4mm.+4mm , 5+5 olarak sıklıkla kullanılmaktadır. Şeffaf ve belirli renklerde üretilebilmektedir. Güvenli olarak yüksek değerlere sahip bir cam modelidir.

teras kapama sistemleri İzmir
teras kapama modelleri Çandarlı

Cam Tavan Lamine Temperli Cam Tavan, Bir yüzey camı önce temperlenir daha sonra lamine işlemi yapılır. Temperli yüzey yukarıya bakar. Cam tavan işlerinizde cam hakkında geniş bilgi almak için CAM kelimesine tıklayınız. Teras kapatma Çandarlı. Kış bahçesi ilgi alanınıza giriyor ise linke tıklayabilirsiniz; http://www.winterkisbahcesi.com/

Çatı katı kapatma sistemleri İzmir
Çatı kapatma Çandarlı

Cam Balkon İle Teras Kapatma Çandarlı

Teras katı kapatma uygulamalarının içerisinde en yoğun kullanılan yapı ürünü cam balkon sistemleridir. Çatı yapıldıktan sonra alt etraf kapatması için (teras camlama) en uygun ve estetik seçenek olarak cam balkon sistemleri ön plana çıkmaktadır. 8 mm. ve ısı camlı camlama cam seçenekleri kullanılır. Firmamız Vizyon marka camlama sistemlerini kullanır. Cam balkon ile teras kapatma Çandarlı  işlerimizde müşterilerimiz Vizyon markasının CE belgeli sistemlerinden çok memnun kalmaktadırlar.

teras kapama camlama İzmir
teras kapama cam balkon Çandarlı

Katlanır camlama veya sürgülü camlama sistemleri ile kapatılabilir. Cam renk seçenekleri; şeffaf cam rengi, füme cam rengi, bronz cam rengi, yeşil cam rengi ve mavi cam rengi en yoğun üretilen ve kullanılan camlardır. Alüminyum profil renkleri; eloksal (gri), bronz, beyaz, Ral renkleri ve ahşap desenli olarak tercih yapılabilir.

teras cam kapama izmir
teras cam kapama modelleri Çandarlı

Teras kapatma Çandarlı